Muistipalveluiden hinta

Varaa aika muisti-klinikalta

Muistin hinta on korvaamaton ja sen säilyttääkseen haluaa tehdä mahdollisimman paljon asian eteen. Kun muistisairaus etenee, tarvitaan toisenlaista toiminnallista apua. Tässä muistiklinikka astuu kuvioon ja tekee sen kohtuullisin hinnoin. Myös joustavat maksuvaihtoehtomme auttavat siinä, ettet joudu pulaan maksujen kanssa.

Muistiklinikka hinnasto on selkeä, mutta kuitenkin muokattavissa. Voit ostaa meiltä palveluita yksittäisellä tuntihinnalla tai tehdä kiinteämmän sopimuksen, jolloin tarkistamme hintojamme myöhemmin uudelleen. Ensimmäinen tapaaminen on aina ilmainen ja muistitesti hinta hyvin kohtuullinen. Ota siis rauhallisin mielin meihin yhteyttä, se ei sido sinua mihinkään. Voit kuitenkin saada paljon hyötyä tapaamisestamme, sillä esittelemme kattavasti palvelumme ja hinnastomme. Voimme tehdä myös laskelmia, paljonko mitkäkin palvelut maksaisivat.

On helppo olla meihin yhteydessä, sillä lomakkeen täyttäminen vie vain joitain minuutteja. Emme kysy henkilökohtaisia tietojasi, mutta toivoisimme, että antaisit pienen kuvauksen tilanteestasi. Näin tiedämme hieman, mihin suuntaan alamme asiaa viemään. Vastaamme sinulle 48 tunnin kuluessa yhteydenotostasi, jolloin voimme sopia ajan ensimmäiseen tapaamiseen. Täytä lomake vaikka heti.

Varaa aika
+
=
Asiakaspalautteet

Asiakkaiden kokemuksia

Mirka

Ensin katselin hinnastoa hieman huolestuneena, mutta kun minulle laskettiin tarjous sen mukaan, mitä kaikkea äitini hyväksi tarvitsin, ei tilanne ollutkaan paha. Hinnat olivat palveluiden määrään nähden hyvinkin kohtuulliset ja maksuehdot joustavia.

Mirka
Palveluiden kokonaishinta
Antero

Vaimoni sairastui muistisairauteen ja otimme aluksi palveluita kotiin eri tahoilta. Tämä tuntui työläälle ja etsin muita vaihtoehtoja. Klinikan löydyttyä asiat selkeytyivät ja säästin itse asiassa kustannuksissa, kun otin kaiken samasta paikasta.

Antero
Palvelupaketti
Piia

Läheiseni sairastui melko äkillisesti ja tarvitsi nopeasti apua kotiinsa emmekä me osanneet itse auttaa riittävän tehokkaasti. Rahatilanne ei ollut hyvä, mutta saimme neuvoteltua maksusuunnitelman palveluille.

Piia
Joustavat maksut
Helpotusta muistisairaan elämään

Teemme työtämme ylpeydellä

Helpotusta muistisairaan elämään

Hyvä pakettitarjous ei ole ainoa syy, miksi uskomme olevamme paras klinikka muistisairaan tueksi. Meistä välittyy aito halu auttaa ja saada myös läheiset voimaan paremmin. Tarjoamme kattavasti palveluita saman katon alla ja pidämme hintamme erittäin kilpailukykyisinä. Emme halua, että laadukas hoito jää hinnasta kiinni ja siksi olemme valmiita joustamaan maksuasioissa ja tarjoamaan erilaisia vaihtoehtoja niiden kanssa.