Muistitutkimus

Muistitutkimukset nopealla aikataululla

Muistitutkimukset nopealla aikataululla

Jos omassa tai läheisen voinnissa jokin alkaa huolettaa, on muistilääkäri hyvä paikka, josta aloittaa asioiden selvittely. Muistitestauksesta tutkimusten kautta kohti lopullista diagnoosia ja sen jälkeen kokonaisvaltainen hoitosuunnitelma, nämä ovat asioita, jotka edesauttavat laadukkaan elämän jatkumista. Vaikka diagnoosina olisikin muistisairaus, on nykyaikana monia keinoja parantaa elämän laatua.

JMuistitutkimukset ovat selkeä paikka aloittaa tutkiminen, jotta voidaan heti todeta, onko aihetta huoleen siltä osin. Tuloksista riippuen, luomme yhdessä kanssasi toimintasuunnitelman jatkoa silmällä pitäen. Mikäli tutkimus osoittaa muistisairauden jo alkaneen, siihen on hyvä alkaa varautumaan ja tehdä suunnitelmia valmiiksi. Toimimme kanssasi ehdottomasti yhteistyössä ja kuuntelemme toiveesi.

Helsinki ja Jyväskylä pitävät sisällään toimipisteemme ja voit vapaasti valita kummassa haluat asiointisi hoitaa. Molemmissa on saatavilla kaikki mahdolliset palvelut.

Varaa aika

Muistitutkimus kannattaa tehdä mahdollisimman pian oireiden ilmentyessä

Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon

Tarjoamamme palvelut kattavat kaiken tarvittavan, hyvin kokonaisvaltaisesti. Muistihoitaja on apuna testauksissa ja tutkimuksissa eikä siellä tarvitse tuntea olevansa yksin. Henkilökuntamme on hyvin ihmisläheistä ja rauhallista, joten voit tuntea olosi rauhalliseksi eikä tarvitse jännittää. Otamme ihmisen vastaan aina ihmisenä, emme sairautena. Tavoitteenamme on auttaa ja tarjota ratkaisuja ongelmiin, joita jo on tai on mahdollisesti tulossa. Voit ottaa meihin yhteyttä oheisen, helpon lomakkeen avulla ja vastaamme sinulle pian.

Ensimmäinen tapaaminen mahdollisimman nopeasti

Ensimmäinen tapaaminen mahdollisimman nopeasti

Muistitestin kanssa ei kannata viivytellä ja haluammekin tarjota sinulle mahdollisuuden päästä toimintaan kiinni jopa viikon kuluessa yhteydenotostasi. Sitä ei kannata jännittää, tulokset saadaan selville erilaisten tehtävien avulla joiden jälkeen voi seurata tutkimuksia. Kaikki hoidetaan klinikkamme omissa tiloissa, joten sinun ei tarvitse etsiä uusia kohteita vaan selviät yhdellä paikalla.

Varaa aika

Muistitutkimukset luottamuksella

Teemme työtämme halusta auttaa

Useita vuosia toiminnassa ollut klinikkamme on kerännyt kiitettävän määrän tunnustuksia ja hyvää mainetta. Toimimme ihmisten lähellä ja haluamme saada asiakkaamme tuntemaan olonsa tervetulleiksi.

Henkilökuntamme on täynnä monipuolisia osaajia täynnä. Meiltä löytyvät vanhemmat konkarit sekä nuorempia tulokkaita. Haluamme opettaa toimintatapojamme myös nuoremmalle sukupolvelle, jotta heistäkin kasvaisi samanlaisia empaattisia ammattilaisia.

Toimimme luottamuksella ja yhteistyössä kanssasi. Haluamme luoda turvallisen, ymmärtävän ilmapiirin, jossa kukin voi sanoa omat mielipiteensä ja esittää toivomuksia. Emme jyrää asiakasta emmekä yritä olla liian viisaita. Läheinen tuntee usein muistisairaan parhaiten ja kunnioitamme tätä tietoa. Toivomme, että jaat asioita kanssamme.

JMuistitutkimukset ovat mahdollisesti vain alkua yhteistyöllemme ja teemme kaikkemme, että asiat sujuvat mutkattomasti. Suhtaudumme asioihin niiden vaativalla vakavuudella.

Miten muistitesti on vaikuttanut asiakkaidemme elämään?

Asiakkaiden palautteet

Marko

En ole vielä kovinkaan iäkäs, ainakaan omasta mielestäni. Kuitenkin olen huomannut muistini alkavan pätkiä ja huolestuin asiasta. Myös äitini huomasi tämän minusta ja kehotti tutkimuksiin. Minut otettiin vastaan asiallisesti ja testit tehtiin. Niissä todettiin kaiken olevan hyvin ja lääkäri totesi muistiongelmien voivan johtua kohdallani stressistä. Stressiä lievittääkseni olen alkanut urheilemaan ja hankkinut uuden työn, johon liittyvät nettikasinot.

Marko
Muistitestin suorittaminen
Kaija

Toin äitini hänen vastusteluistaan huolimatta muistitestiin ja ystävällinen henkilökunta sai hänet suostumaan yhteistyöhön. Kuten arvelinkin, sairaus löytyi. Teimme pikaisesti suunnitelman, jolla turvattiin äitini kotona asuminen ja muistin heikkenemistä pyrittiin hidastamaan lääkityksellä. Jatkamme ilolla yhteistyötä klinikan kanssa.

Kaija
Muistitesti ja jatkohoito
Aila

Minua jännitti tulla muistitestiin, mutta henkilökunta sai minut rauhoiteltua. Lopulta jännitykseni oli turhaa, sillä vaikka ongelma löytyikin, niin siihen löytyi myös apua. Teimme suunnitelmaa tulevaisuudenkin varalle jo valmiiksi ja sain neuvoja mitä kannattaa hoitaa ennen kuin muistini huononee lisää. Tämä oli todellinen helpotus, kun löysin klinikan.

Aila
Muistitesti
Muistitutkimukset ripeästi ja ammattitaidolla

Ammattilaiset apunasi ja tukenasi

Muistitutkimukset ripeästi ja ammattitaidolla

Muistiklinikka uskoo, että aina voi oppia uutta. Maailmalla kehitellään jatkuvasti uusia metodeja muistisairauksien hoitamiseen ja testaamiseen. Haluamme olla etulinjassa oppimassa nämä uudet keinot.

Saamamme tunnustukset ja sertifikaatit kertovat ennen kaikkea osaamisestamme sekä halustamme oppia lisää. Tavoitteenamme on löytää keinoja, joilla auttaa asiakkaitamme yhä tehokkaammin.

JVoit siis ottaa yhteyttä meihin, kun muistitutkimus on mielestäsi aiheellinen. Turhia tutkimuksia ei ole, vähintään niistä saa mielenrauhan huomatessaan, ettei ongelmia ole vielä muodostunut. On hyvä pitää itsensä ajan tasalla oman ja läheistensä terveyden suhteen. Mitä aikaisemmassa vaiheessa hoidot päästään aloittamaan, sen parempia tuloksia voidaan saavuttaa. Täytä lomake ja ota meihin yhteyttä.