Fysioterapia

Fysioterapeutti tukee arjessa

Fysioterapeutti tukee arjessa

Muistisairaan toimintakyvyn tukeminen on tärkeä asia. Se voi olla ratkaiseva tekijä kun mietitään, voiko henkilö jatkaa kotona asumista vai tarvitseeko hän tuettua asumista missä määrin. Fysioterapiassa saadaan jäseniin voimaa ja liikkuvuutta, jolloin liikkuminen on varmempaa ja turvallisempaa.

Fysioterapeutti motivoi asiakasta liikkumiseen ja kuntoutumiseen antaen selkeät ohjeet sekä neuvot aiheesta. Saat yksilöllistä palvelua, kun käyntien määrä ja tiheys sovitaan yksilöllisesti juuri sinun tarpeidesi mukaisesti. Myös apuvälineet voivat tulla tarpeeseen ja ammattilainen osaa arvioida niiden tarpeen ja ehdottaa helpotuksia sinne, missä niitä voitaisiin tarvita.

Toimipisteemme sijainteina Helsinki ja Jyväskylä tarjoilevat kumpikin samat palvelut eli voit asioida kumpi vain sinulle parhaiten sopii. Meitä on mahdollista tavata myös etäyhteyden kautta.

Varaa aika

Fysioterapia antaa liikkuvuutta ja virtaa

Varaa aika fysioterapeutille

Tärkein asia, jonka fysioterapeutti tekee, on toimintakyvyn arviointi. Siitä on hyvä lähteä liikkeelle suunnitelmaa kohti. Kun arvio on tehty, tiedetään, millaisia tarpeita on ja mietitään yhdessä tavoitteita, joita kohti pyrkiä. Jos sattuu kaatuminen, on fysioterapeutilla tilanteeseen antaa neuvoja jo ennakolta. Muistisairas ei välttämättä itse huomaa soittaa apua tai puhelin on jäänyt kauas. Tällöin on parasta, jos hänellä on fyysistä kykyä nostaa itsensä ylös lattialta. Ota yhteyttä helpon lomakkeen kautta ja kerromme lisää tästä sekä muista aiheeseen liittyvistä asioista.

Ensimmäinen tapaaminen on aina ilmainen

Ensimmäinen tapaaminen on aina ilmainen

Tavoitteemme on saada jaettua apua sinne, missä sitä tarvitaan ja haluamme kertoa palveluistamme lisää. Siksi tarjoamme ensimmäisen tapaamisen aina ilmaiseksi. Silloin esittelemme toimintaamme ja palveluitamme. Fysioterapeutti kertoo tapaamisessa erilaisista keinoista, joilla hän voi auttaa ja esittelee hieman apuvälineiden mahdollisuuksiakin. Myös muiden alojen ammattilaiset esittelevät oman osansa.

Varaa aika

Keskitetyt palvelut samasta osoitteesta

Laadukasta apua laadukkaaseen elämään

Klinikkamme on toiminut jo useita vuosia saavuttaen erilaisia sertifikaatteja sekä tunnustuksia ulkopuolisilta tahoilta. Kouluttaudumme jatkuvasti lisää ja meitä ajaa aito halu auttaa.

Sinä saat asettaa raamit, joissa toimimme. Me annamme suosituksemme, mikä meistä olisi hyvä tie edetä, mutta lopullisen päätöksen tekee aina asiakas.

Meiltä saat kaikki tarvittavat palvelut saman katon alta eikä sinun tarvitse asioida useiden eri tahojen kesken. Keskittämällä palvelut voimme myös tehdä edullisemman tarjouksen, jolloin säästät myös selvää rahaa. On eduksi, että asiakasta hoitavat samat tutut hoitajat, eivätkä kasvot vaihdu yhtenään. Me pystymme tähän.

Fysioterapeutti on aina käytettävissäsi, kun sinä tai läheisesi tarvitsette apua. Autamme myös hoitohenkilökuntaa, mikäli muistisairas henkilö asuu palvelutalossa.

Toimintakyvyn palauttamisen kokemuksia

Asiakkaiden palautteet

Ismo

Minun jo hieman iäkkäämpi isäni kaatui melko pahasti murtaen nilkkansa. Klinikan ihana fysioterapeutti kävi häntä kotona auttamassa ja isä pääsinkin melko pian taas jaloilleen. Pelkäsin jo, että hän jää pyörätuolipotilaaksi pidemmäksikin aikaa.

Ismo
Toimintakyvyn palauttaminen
Petri

Otin yhteyttä klinikalle, sillä äitini toimintakyky on heikennyt melko nopeaa tahtia hänen jäätyään vain sohvalle katsomaan televisiota. Fysioterapeutti otti nopeasti kopin ja houkutteli äidin pienin askelin uudestaan liikkeelle. Nyt hän jaksaa taas käydä itse kaupassa ja voi muutenkin paremmin.

Petri
Toimintakyvyn palauttaminen
Annika

Minusta tuntui, että äidin liikkuminen oli mennyt huonompaan suuntaan ja päätin ottaa yhteyttä tahoon, joka tietää mitä tehdä. Löysin klinikan ja täytin lomakkeen eikä mennyt kauaa, kun minuun oltiin yhteydessä ja tapaaminen sovittiin ripeällä aikataululla.

Annika
Toimintakyvyn arviointi
Fysioterapeutti ja muut tarvittavat palvelut tarjolla nopeasti ja helposti

Alan ammattilaiset hoitavat asiakasta toiveiden mukaisesti

Fysioterapeutti ja muut tarvittavat palvelut tarjolla nopeasti ja helposti

Muistiklinikka ja sen henkilökunta ovat yhdessä sekä erikseen saavuttaneet kunnioitettavia sertifikaatteja, joita kehtaa esitellä. Ne kertovat raudanlujasta osaamisestamme ja välittämisestämme.

Haluamme olla perillä siitä, mitä maailmalla alan suhteen tapahtuu. Keräämme lisää tietoa ja opiskelemme aina uutta voidaksemme auttaa asiakkaitamme tehokkaasti ja laadukkaasti.

Fysioterapia on alue, jota ei ehkä heti osaisi muistisairauksiin yhdistää. Se selkeästi helpottaa henkilöä itseään samoin kuin hoitavia tahojakin. Potilas tulee toimeen ja pärjää elämässä mahdollisimman laadukkaasti. Fysioterapiamme on aina yksilökohtaisesti räätälöityä, asiakkaan taso huomioon ottaen. Pienin askelin on mahdollista saada näkyvää parannusta melko nopeassakin aikataulussa. Ota siis yhteyttä ja kerromme lisää.