Muistipalvelut

Muistitutkimus

Muistitutkimus

Joskus alkavat muistiongelmat voivat aiheuttaa stressiä ja huolta siitä, onko oma muisti kunnossa. Muistitutkimus auttaa selvittämään, mikä oma tilanne on. Muistitutkimuksen avulla voidaan selvittää henkilön muistin sen hetken tilaa. Tutkimuksessa käytetään erilaisia muistitestejä, joilla muistin tila selvitetään.

Tutustu palveluun muistitutkimus
Muistikoordinaattori

Muistikoordinaattori

Muistikoordinaattori on muistiterveyteen erikoistunut henkilö, joka osaa auttaa vaikkapa alkavien muistiongelmien kanssa. Muistikoordinaattorin tehtävänä on myös seurata muistisairaan sekä hänen läheistensä tilaa.

Tutustu palveluun muistikoordinaattori
Fysioterapia

Fysioterapia

Muistikuntoutus on yksi osa muistisairauksien hoitoa. Fyysistäkään puolta ei kuitenkaan saa unohtaa, sillä liikuntakyky alkaa heikkenemään sitä mukaa, kun muistisairaus etenee. Fysioterapia tulisikin aloittaa mahdollisimman ajoissa, jotta siitä on hyötyä. Myös toimintakyky pysyy kunnossa fysioterapian avulla.

Tutustu palveluun fysioterapia
Asiakkaidemme lähettämät palautteet sekä arvostelut palveluistamme

Kokemuksia asiakkailtamme

Kirsti

Etsin muistitutkimusta läheiselleni, jolla oli alkavia ongelmia muistamisen kanssa. Onnekseni löysin teidän sivustonne, jota kautta läheiseni pääsi parhaaseen mahdolliseen muistitutkimukseen. Olen erittäin tyytyväinen palveluun ja pystyn suosittelemaan sitä kaikille muillekin.

Kirsti
Muistitutkimus
Katja

Näin muistisairaan läheisen kannalta on tärkeää, että muistikoordinaattori ottaa myös läheiset huomioon. Näin kävikin, emmekä voisi olla yhtään tyytyväisempiä. Löysimme ammattimaisen muistikoordinaattorin, joka työskenteli tehokkaasti kaikki läheiset sekä sairastuneen huomioiden.

Katja
Muistikoordinaattori
Arto

Olen aikaisemmin käyttänyt muistitutkimuspalveluita, mutta sairauden edetessä jouduin etsimään myös fysioterapeuttia läheiselleni. Onnekseni löysin sen helposti tätä kautta ja työskentely pääse alkamaan mahdollisimman nopeasti. Suosittelen ehdottomasti fysioterapiapalvelua aivan kaikille muillekin.

Arto
Fysioterapia
Muistini -klinikka on saavuttanut useita sertifikaatteja

Meiltä löydät koulutetun henkilökunnan

Muistini -klinikka on saavuttanut useita sertifikaatteja

Varaa aika muistiklinikalta