Siirry suoraan sisältöön

Fysioterapia

Fysioterapeutti tukee arjessa

Muistisairaan toimintakyvyn tukeminen on tärkeä asia. Se voi olla ratkaiseva tekijä kun mietitään, voiko henkilö jatkaa kotona asumista vai tarvitseeko hän tuettua asumista missä määrin. Fysioterapiassa saadaan jäseniin voimaa ja liikkuvuutta, jolloin liikkuminen on varmempaa ja turvallisempaa.

Fysioterapeutti motivoi asiakasta liikkumiseen ja kuntoutumiseen antaen selkeät ohjeet sekä neuvot aiheesta. Saat yksilöllistä palvelua, kun käyntien määrä ja tiheys sovitaan yksilöllisesti juuri sinun tarpeidesi mukaisesti. Myös apuvälineet voivat tulla tarpeeseen ja ammattilainen osaa arvioida niiden tarpeen ja ehdottaa helpotuksia sinne, missä niitä voitaisiin tarvita.

Toimipisteemme sijainteina Helsinki ja Jyväskylä tarjoilevat kumpikin samat palvelut eli voit asioida kumpi vain sinulle parhaiten sopii. Meitä on mahdollista tavata myös etäyhteyden kautta.

Fysioterapeutti työskentelee iäkkään pariskunnan kanssa

Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon

Fysioterapia antaa liikkuvuutta ja virtaa

Tärkein asia, jonka fysioterapeutti tekee, on toimintakyvyn arviointi. Siitä on hyvä lähteä liikkeelle suunnitelmaa kohti. Kun arvio on tehty, tiedetään, millaisia tarpeita on ja mietitään yhdessä tavoitteita, joita kohti pyrkiä. Jos sattuu kaatuminen, on fysioterapeutilla tilanteeseen antaa neuvoja jo ennakolta. Muistisairas ei välttämättä itse huomaa soittaa apua tai puhelin on jäänyt kauas. Tällöin on parasta, jos hänellä on fyysistä kykyä nostaa itsensä ylös lattialta. Ota yhteyttä helpon lomakkeen kautta ja kerromme lisää tästä sekä muista aiheeseen liittyvistä asioista.

Iäkäs mies pitenee naisen käsiä  * Emme jaa tietojasi.

  Ensimmäinen tapaaminen on aina ilmainen

  Tavoitteemme on saada jaettua apua sinne, missä sitä tarvitaan ja haluamme kertoa palveluistamme lisää. Siksi tarjoamme ensimmäisen tapaamisen aina ilmaiseksi. Silloin esittelemme toimintaamme ja palveluitamme. Fysioterapeutti kertoo tapaamisessa erilaisista keinoista, joilla hän voi auttaa ja esittelee hieman apuvälineiden mahdollisuuksiakin. Myös muiden alojen ammattilaiset esittelevät oman osansa.

  Fysioterapeutti työskentelee naisen kanssa

  Laadukasta apua laadukkaaseen elämään

  Klinikkamme on toiminut jo useita vuosia saavuttaen erilaisia sertifikaatteja sekä tunnustuksia ulkopuolisilta tahoilta. Kouluttaudumme jatkuvasti lisää ja meitä ajaa aito halu auttaa.

  Sinä saat asettaa raamit, joissa toimimme. Me annamme suosituksemme, mikä meistä olisi hyvä tie edetä, mutta lopullisen päätöksen tekee aina asiakas.

  Meiltä saat kaikki tarvittavat palvelut saman katon alta eikä sinun tarvitse asioida useiden eri tahojen kesken. Keskittämällä palvelut voimme myös tehdä edullisemman tarjouksen, jolloin säästät myös selvää rahaa. On eduksi, että asiakasta hoitavat samat tutut hoitajat, eivätkä kasvot vaihdu yhtenään. Me pystymme tähän.

  Fysioterapeutti on aina käytettävissäsi, kun sinä tai läheisesi tarvitsette apua. Autamme myös hoitohenkilökuntaa, mikäli muistisairas henkilö asuu palvelutalossa.

  Fysioterapeutti auttaa iäkästä miestä kuntosalilla
  Fysioterapeutti työskentelee miehen kanssa
  Iäkäs nainen uima-altaassa

  Asiakkaiden palautteet

  Toimintakyky on tärkeä osa laadukasta elämää

  Olen jo hieman iäkkäämpi ja kaaduin melko pahasti murtaen nilkkani. Klinikan ihana fysioterapeutti kävi minua kotonani auttamassa ja pääsinkin melko pian taas jaloilleni. Pelkäsin jo, että jään pyörätuolipotilaaksi pidemmäksikin aikaa.
  Ismo
  Toimintakyvyn palauttaminen
  Otin yhteyttä klinikalle, sillä isäni toimintakyky on heikennyt melko nopeaa tahtia hänen jäätyään vain sohvalle katsomaan televisiota. Fysioterapeutti otti nopeasti kopin ja houkutteli isäni pienin askelin uudestaan liikkeelle. Nyt isä jaksaa taas käydä itse kaupassa ja voi muutenkin paremmin.
  Petri
  Toimintakyvyn palauttaminen
  Minusta tuntui, että äidin liikkuminen oli mennyt huonompaan suuntaan ja päätin ottaa yhteyttä tahoon, joka tietää mitä tehdä. Löysin klinikan ja täytin lomakkeen eikä mennyt kauaa, kun minuun oltiin yhteydessä ja tapaaminen sovittiin ripeällä aikataululla.
  Annika
  Toimintakyvyn arviointi

  Fysioterapeutti ja muut tarvittavat palvelut tarjolla nopeasti ja helposti

  Alan ammattilaiset hoitavat asiakasta toiveiden mukaisesti

  Muistiklinikka ja sen henkilökunta ovat yhdessä ja erikseen saavuttaneet kunnioitettavia sertifikaatteja, joita kehtaa esitellä. Ne kertovat raudanlujasta osaamisestamme ja välittämisestämme.

  Haluamme olla perillä siitä, mitä maailmalla alan suhteen tapahtuu. Keräämme lisää tietoa ja opiskelemme aina uutta voidaksemme auttaa asiakkaitamme tehokkaasti ja laadukkaasti.

  Fysioterapia on alue, jota ei ehkä heti osaisi muistisairauksiin yhdistää. Se selkeästi helpottaa henkilöä itseään samoin kuin hoitavia tahojakin. Potilas tulee toimeen ja pärjää elämässä mahdollisimman laadukkaasti. Fysioterapiamme on aina yksilökohtaisesti räätälöityä, asiakkaan taso huomioon ottaen. Pienin askelin on mahdollista saada näkyvää parannusta melko nopeassakin aikataulussa. Ota siis yhteyttä ja kerromme lisää.

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen