Muistini -klinikka

Muistini tarjoaa hyvin kattavat muistipalvelut

Muistini tarjoaa hyvin kattavat muistipalvelut

Muistini on muistiklinikka, joka välittää aidosti. Erikoistumme muistikoordinaattorin palveluiden myötä varmistamaan muistisairaalle mahdollisimman pitkän ja laadukkaan elämän omassa kodissaan. Tarjoamme kuitenkin koko paketin tarvittavia palveluita aina terapeuttisiin palveluihin saakka. Emme unohda läheisiäkään ja palvelut ulottuvat myös heille.

Yksi mahdollisuuksista on lääkärin kotikäynti, joka voi joskus olla ainoa keino saavuttaa muistisairas. Olemme valmiita jalkautumaan tarvittaessa ja tapaamaan muuallakin kuin klinikallamme. Hyvin suuri osa muistikoordinaattorin työstä tapahtuukin juuri asiakkaan kotona, jossa apua varsinaisesti tarvitaan. Meiltä löytyvät keinot siihen, kuinka arki sujuu helpommin. Käytämme eri tekniikoita, aina asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaisesti. Tätä tyyliä toteuttavat myös fysioterapeuttimme, jotka auttavat liikkuvuusasioissa sekä opastavat erilaisten apuvälineiden käytössä.

Varaa aika muistiklinikalle

Ota yhteyttä lomakkeella

Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen

Kun jätät meille yhteydenottopyynnön ja kerrot hieman tilanteestasi, olemme sinuun yhteydessä ja esittelemme palveluitamme tarkemmin.

Klinikkamme henkilökunta

Tutustu osaavaan henkilökuntaamme

Klinikkamme henkilökunta

Palvelumme kattavat myös lääkärinlausunnot, joita tarvitsee toisinaan esimerkiksi tukimuotoja hakiessa. Muisti -klinikka pyrkii palvelemaan jokaisen asiakkaan tarpeet niin kattavasti kuin mahdollista ja tämän hoitaa ammattimainen henkilökuntamme. He sitoutuvat työtehtäviinsä ja hoitavat ne sydämellä. Haluamme tarjota myös työntekijöillemme mahdollisuuden oppia uutta ja varmistamme, että he voivat hyvin työssään. Kun he voivat hyvin ja ovat hyvin koulutettuja, on heilläkin mahdollisuuksia tarjota sinulle hyvät työkalut muistisairauden kanssa elämiseen. He ovat saatavilla nopealla aikataululla, tiedämme, että joskus tilanteet syntyvät akuutisti. Pyrimme vastaamaan tarpeeseen silloin, kun se on ajankohtaista emmekä anna sinun odottaa turhaan.

Pyydä tarjous

Klinikkamme vahvuudet

Ehdottomasti vahvuuksiin kuuluu se, miten monipuolinen valikoima palveluita meillä on tarjota. Myös virkistyspalvelut kuuluvat valikoimaamme ja meidän kauttamme voi tilata henkilön viettämään aikaa läheisen luokse tai vaikka auttamaan kauppa-asioissa. Mitä vain muistisairas tarvitsee, me autamme ja teemme sen hyvin. Ota askel kohti parempaa ja laita yhteydenottopyyntö tulemaan. Sen voit tehdä nopeasti lomakkeen kautta. Et joudu myöskään odottamaan vastausta kauaa, sillä olemme sinuun yhteydessä 48 tunnin kuluessa. Täytä lomake vaikka heti.

Muistini -klinikka on saavuttanut useita sertifikaatteja

Muistini -klinikka on saavuttanut useita sertifikaatteja

Varaa aika muistiklinikalta