Siirry suoraan sisältöön

Palvelut

Muistiklinikka muistisairaille ja heidän läheisilleen

Iäkäs nainen ja avustaja

Muistitutkimus

Joskus alkavat muistiongelmat voivat aiheuttaa stressiä ja huolta siitä, onko oma muisti kunnossa. Muistitutkimus auttaa selvittämään, mikä oma tilanne on. Muistitutkimuksen avulla voidaan selvittää henkilön muistin sen hetken tilaa. Tutkimuksessa käytetään erilaisia muistitestejä, joilla muistin tila selvitetään.

Avustaja ohjaa iäkästä naista ikkunan avaamisessa

Muistikoordinaattori

Muistiterveyden erityisosaaja käytössäsi

Muistikoordinaattori on muistiterveyteen erikoistunut henkilö, joka osaa auttaa vaikkapa alkavien muistiongelmien kanssa. Muistikoordinaattorin tehtävänä on myös seurata muistisairaan sekä hänen läheistensä tilaa.

Fysioterapeutti työskentelee miehen kanssa

Fysioterapia

Muistikuntoutus on yksi osa muistisairauksien hoitoa. Fyysistäkään puolta ei kuitenkaan saa unohtaa, sillä liikuntakyky alkaa heikkenemään sitä mukaa, kun muistisairaus etenee. Fysioterapia tulisikin aloittaa mahdollisimman ajoissa, jotta siitä on hyötyä. Myös toimintakyky pysyy kunnossa fysioterapian avulla.

Ota yhteyttä

Täytä lomake jo tänään ja löydä sinun tarpeisiisi sopiva klinikka

Iäkäs mies pitenee naisen käsiä  * Emme jaa tietojasi.

  Kokemuksia asiakkailtamme

  Asiakkaidemme lähettämät palautteet sekä arvostelut palveluistamme

  Etsin muistitutkimusta läheiselleni, jolla oli alkavia ongelmia muistamisen kanssa. Onnekseni löysin teidän sivustonne, jota kautta läheiseni pääsi parhaaseen mahdolliseen muistitutkimukseen. Olen erittäin tyytyväinen palveluun ja pystyn suosittelemaan sitä kaikille muillekin.
  Kirsti
  Muistitutkimus
  Näin muistisairaan läheisen kannalta on tärkeää, että muistikoordinaattori ottaa myös läheiset huomioon. Näin kävikin, emmekä voisi olla yhtään tyytyväisempiä. Löysimme ammattimaisen muistikoordinaattorin, joka työskenteli tehokkaasti kaikki läheiset sekä sairastuneen huomioiden.
  Katja
  Muistikoordinaattori
  Olen aikaisemmin käyttänyt muistitutkimuspalveluita, mutta sairauden edetessä jouduin etsimään myös fysioterapeuttia läheiselleni. Onnekseni löysin sen helposti tätä kautta ja työskentely pääse alkamaan mahdollisimman nopeasti. Suosittelen ehdottomasti fysioterapiapalvelua aivan kaikille muillekin.
  Arto
  Fysioterapia
  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen