Siirry suoraan sisältöön

Muistipalveluiden hinta

Hintamme ovat hyvin kilpailukykyiset ja tarvitessasi saat useampia palveluita, räätälöimme sinulle pakettitarjouksen. Keskittämällä palveluita meille, säästät kokonaiskuluissa merkittäviä summia ja saat kaiken avun, mitä tarvitset.

Ota yhteyttä helpon lomakkeen kautta

Tästä voit pyytää lisätietoja

Muistin hinta on korvaamaton ja sen säilyttääkseen haluaa tehdä mahdollisimman paljon asian eteen. Kun muistisairaus etenee, tarvitaan toisenlaista toiminnallista apua. Tässä muistiklinikka astuu kuvioon ja tekee sen kohtuullisin hinnoin. Myös joustavat maksuvaihtoehtomme auttavat siinä, ettet joudu pulaan maksujen kanssa.

Muistiklinikka hinnasto on selkeä, mutta kuitenkin muokattavissa. Voit ostaa meiltä palveluita yksittäisellä tuntihinnalla tai tehdä kiinteämmän sopimuksen, jolloin tarkistamme hintojamme myöhemmin uudelleen. Ensimmäinen tapaaminen on aina ilmainen ja muistitesti hinta hyvin kohtuullinen. Ota siis rauhallisin mielin meihin yhteyttä, se ei sido sinua mihinkään. Voit kuitenkin saada paljon hyötyä tapaamisestamme, sillä esittelemme kattavasti palvelumme ja hinnastomme. Voimme tehdä myös laskelmia, paljonko mitkäkin palvelut maksaisivat.

On helppo olla meihin yhteydessä, sillä lomakkeen täyttäminen vie vain joitain minuutteja. Emme kysy henkilökohtaisia tietojasi, mutta toivoisimme, että antaisit pienen kuvauksen tilanteestasi. Näin tiedämme hieman, mihin suuntaan alamme asiaa viemään. Vastaamme sinulle 48 tunnin kuluessa yhteydenotostasi, jolloin voimme sopia ajan ensimmäiseen tapaamiseen. Täytä lomake vaikka heti.  * Emme jaa tietojasi.

  Asiakkaiden kokemuksia

  Näin asiakkaamme kertovat millainen pakettitarjous heille räätälöitiin

  Ensin katselin hinnastoa hieman huolestuneena, mutta kun minulle laskettiin tarjous sen mukaan, mitä kaikkea äitini hyväksi tarvitsin, ei tilanne ollutkaan paha. Hinnat olivat palveluiden määrään nähden hyvinkin kohtuulliset ja maksuehdot joustavia.
  Mirka
  Palveluiden kokonaishinta
  Vaimoni sairastui muistisairauteen ja otimme aluksi palveluita kotiin eri tahoilta. Tämä tuntui työläälle ja etsin muita vaihtoehtoja. Klinikan löydyttyä asiat selkeytyivät ja säästin itse asiassa kustannuksissa, kun otin kaiken samasta paikasta.
  Antero
  Palvelupaketti
  Läheiseni sairastui melko äkillisesti ja tarvitsi nopeasti apua kotiinsa emmekä me osanneet itse auttaa riittävän tehokkaasti. Rahatilanne ei ollut hyvä, mutta saimme neuvoteltua maksusuunnitelman palveluille.
  Piia
  Joustavat maksut

  Joustavat ja monipuoliset maksuvaihtoehdot

  Tarjoamme erittäin kohtuulliset hinnat

  Iäkäs pariskunta kotona tietokoneen äärellä
  Fysioterapeutti työskentelee iäkkään pariskunnan kanssa
  Lääkäri keskustelee iäkkään naisen kanssa

  Helpotusta muistisairaan elämään

  Teemme työtämme ylpeydellä

  Hyvä pakettitarjous ei ole ainoa syy, miksi uskomme olevamme paras klinikka muistisairaan tueksi. Meistä välittyy aito halu auttaa ja saada myös läheiset voimaan paremmin. Tarjoamme kattavasti palveluita saman katon alla ja pidämme hintamme erittäin kilpailukykyisinä. Emme halua, että laadukas hoito jää hinnasta kiinni ja siksi olemme valmiita joustamaan maksuasioissa ja tarjoamaan erilaisia vaihtoehtoja niiden kanssa.

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen