Siirry suoraan sisältöön

Muistini -klinikka

Muistini tarjoaa hyvin kattavat muistipalvelut

Muisti on muistiklinikka, joka välittää aidosti. Erikoistumme muistikoordinaattorin palveluiden myötä varmistamaan muistisairaalle mahdollisimman pitkän ja laadukkaan elämän omassa kodissaan. Tarjoamme kuitenkin koko paketin tarvittavia palveluita aina terapeuttisiin palveluihin saakka. Emme unohda läheisiäkään ja palvelut ulottuvat myös heille.

Yksi mahdollisuuksista on lääkärin kotikäynti, joka voi joskus olla ainoa keino saavuttaa muistisairas. Olemme valmiita jalkautumaan tarvittaessa ja tapaamaan muuallakin kuin klinikallamme. Hyvin suuri osa muistikoordinaattorin työstä tapahtuukin juuri asiakkaan kotona, jossa apua varsinaisesti tarvitaan. Meiltä löytyvät keinot siihen, kuinka arki sujuu helpommin. Käytämme eri tekniikoita, aina asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaisesti. Tätä tyyliä toteuttavat myös fysioterapeuttimme, jotka auttavat liikkuvuusasioissa sekä opastavat erilaisten apuvälineiden käytössä.

Lääkäri keskustelee iäkkään naisen kanssa

Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen

Ota yhteyttä lomakkeella

Kun jätät meille yhteydenottopyynnön ja kerrot hieman tilanteestasi, olemme sinuun yhteydessä ja esittelemme palveluitamme tarkemmin.

Iäkäs mies pitenee naisen käsiä  * Emme jaa tietojasi.
  Iäkäs nainen ja avustaja

  Klinikkamme henkilökunta

  Palvelumme kattavat myös lääkärinlausunnot, joita tarvitsee toisinaan esimerkiksi tukimuotoja hakiessa. Muisti -klinikka pyrkii palvelemaan jokaisen asiakkaan tarpeet niin kattavasti kuin mahdollista ja tämän hoitaa ammattimainen henkilökuntamme. He sitoutuvat työtehtäviinsä ja hoitavat ne sydämellä. Haluamme tarjota myös työntekijöillemme mahdollisuuden oppia uutta ja varmistamme, että he voivat hyvin työssään. Kun he voivat hyvin ja ovat hyvin koulutettuja, on heilläkin mahdollisuuksia tarjota sinulle hyvät työkalut muistisairauden kanssa elämiseen. He ovat saatavilla nopealla aikataululla, tiedämme, että joskus tilanteet syntyvät akuutisti. Pyrimme vastaamaan tarpeeseen silloin, kun se on ajankohtaista emmekä anna sinun odottaa turhaan.

  Klinikkamme vahvuudet

  Ehdottomasti vahvuuksiin kuuluu se, miten monipuolinen valikoima palveluita meillä on tarjota. Myös virkistyspalvelut kuuluvat valikoimaamme ja meidän kauttamme voi tilata henkilön viettämään aikaa läheisen luokse tai vaikka auttamaan kauppa-asioissa. Mitä vain muistisairas tarvitsee, me autamme ja teemme sen hyvin. Ota askel kohti parempaa ja laita yhteydenottopyyntö tulemaan. Sen voit tehdä nopeasti lomakkeen kautta. Et joudu myöskään odottamaan vastausta kauaa, sillä olemme sinuun yhteydessä 48 tunnin kuluessa. Täytä lomake vaikka heti.

  Iäkäs nainen uima-altaassa
  Lääkäri hoitaa iäkästä naista
  Iäkäs mies ja avustaja

  Muistini -klinikka on saavuttanut useita sertifikaatteja

  Sertifikaatit:

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen